Шоуто Пееш или лъжеш се завръща в ефир, а негов

...
Шоуто Пееш или лъжеш се завръща в ефир, а негов
Коментари Харесай

Ще води ли с Рачков с Мария Игнатова новото шоу?

Шоуто " Пееш или лъжеш " се завръща в ефир, а негов водещ ще бъде точно комика. Другият водещ на Капките Герасим Георгиев-Геро към този момент има ангажимент с друго ново предаване " Скрита идентичност ". По формат " Пееш или лъжеш " е с двама водещи-мъж и жена. В първия сезон на шоуто това бяха Ненчо Балабанов и Мария Игнатова, напомня Hotnews.bg. Сега обаче мястото на Ненчо, който е ангажиран със " Сделка или не " заема Рачков, а огромният въпрос е дали до него ще застане някогашната му Мария.
Реклама
Шоуто, което изкара единствено един сезон, се завръща на българския ефирен екран след осем години. В реалитито хора с артистични умения и харизма, които пеят подправено или имат същински гений, си партнират с известни музикални реализатори. Във всеки епизод участниците са оценени от една известна персона от музикалната сцена в България. Част от тях са забележителни артисти с музикален гений, а останалите ще настояват, че имат подобен. Гост-звездата има специфична задача – да дефинира кой „ пее " и кой „ лъже " на сцената, а на финала чака дует с спечелилия.

Игнатова имаше ангажимент към " Един за различен " и заслужи похвалите на фенове и продуценти, по тази причина има покана да продължи да си партнира с Емо Чолаков. Продуцент на водещата обаче е Маги Халваджиян, който ще прави " Пееш или лъжеш ". В името на рейтинга той може да се опита да събере някогашните гаджета Мария и Митко, още повече, че новото шоу ще се излъчва през есента, а " Един за различен " още веднъж ще започене през февруари 2024 година.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР