Шопската салата е сред най-известните български специалитети. По традиция тя

...
Шопската салата е сред най-известните български специалитети. По традиция тя
Коментари Харесай

Диета с шопска салата върши чудеса с тялото за 2 седмици

Шопската салата е измежду най-известните български специалитети. По традиция тя се прави с пресни домати, краставици, чушки, сирене. Овкусява се с кромид лук, олио, свеж магданоз. Поднася се с маслина или люто чушле. Вариации на шопска салата можете да срещнете и в прилежащите на България страни, като по този начин наречената Гръцка салата е нейно доста вкусно сходство.

Шопската салата несъмнено е храна за всички сетива. Тя е ароматна, пъстра, вкусна и засищаща. Същевременно обаче не е тежка и калорична. Това я трансформира в подобаващ избор за хората, които се пробват да отслабнат.

Сред дамите е известна диета с шопска салата, която е доста лесна за съблюдаване и в същото време не стресира организма. Режимът е изключително подобаващ за летните дни, когато тежките и мазни меса не са за предпочитане. Ето и на какво се основава диетата с шопска салата.

Самият режим се съблюдава в продължение на 2 седмици. През това време дневно се вършат по пет хранения, като при всяко се употребява по 200 г шопска салата (с нискомаслено сирене). През всичките дни към първото хранене денем се прибавя и по едно сварено яйце.

Хляб не е желателно да се употребява, само че се позволява по 1 препечена филия дневно. Кафе може да се приема, само че без подсладител. Алкохолът обаче е изцяло неразрешен. Вода би трябвало да се пие най-малко по 1.5 л дневно. Ако спазвате диетата прецизно, за 2 седмици, ще свалите най-малко 4 кг.

Бележка: Ако имате сензитивен корем, приготвяйте шопската салата без лук!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР