Шокиращи кадри, заснети от камера на съседен блок в град

...
Шокиращи кадри, заснети от камера на съседен блок в град
Коментари Харесай

Жертва на българските ало-измамници хвърля 5600 евро в чанта от балкона в Триполи

Шокиращи фрагменти, снимани от камера на прилежащ блок в град Триполи, удостоверяват действието на разитата от полицията серпантина от български ало-измамници. Членовете на групата се представяли за служители на реда, с цел да измъкнат от околните на нищо неподозиращите си жертви големи суми, от нереални пътнотранспортни катастрофи с съдбовни пострадвания.

Въпреки непрекъснатите предизвестия на полицейските управляващи за дейностите на измамниците, които си измислят невероятни истории за изнудване на пари и злато и макар непрекъснатите изявления и репортажи за това в излъчвания и новинарски бюлетини, измамниците съумяват да мамят нищо неподозиращи жители.

Гръцката медия " Прото тематика " се добра до видео от 29 юли в 13:00 ч в Триполи, на което стара жена към този момент е хвърлила парите от балкона си в найлонова торбичка, а минути по-късно ало-измамниците минават около дома на жертвата с първокласно БМВ.

Сценарият е прочут. Непознат мъж се обажда по телефона и представяйки се за полицейски чиновник осведоми, че щерка й в автомобилна злополука е предизвикала смъртоносна контузия на трето лице. Първоначално измамниците се пробват да я успокоят старата жена и в същото време  я убеждават, че щерка й ще носи наказателна отговорност, в случай че не съобщи солидна сума пари от 5600 евро.

Камерата улавя българина, до момента в който сграбчва алената чанта с пари и върви към първокласното си транспортно средство за бягство, за което се твърди, че е било паркирано наоколо..

Въпросното лице от бандата е наказан на четири години затвор без право на обжалване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР