Шокиращи кадри уловиха момента, в който бивша кралица на красотата

...
Шокиращи кадри уловиха момента, в който бивша кралица на красотата
Коментари Харесай

Ужасен момент Мис Еквадорска кралица на красотата, свързана с бос на банда, застрелян посред бял ден

Шокиращи фрагменти уловиха момента, в който някогашна кралица на хубостта беше убита в многолюден ресторант измежду бял ден.

Landy Párraga Goyburo, която преди този момент се състезаваше за Мис Еквадор, беше набелязана, до момента в който говореше с колегата си. Твърди се, че двойката се любува на закуска по време на пътешестване до комерсиалния център La Quadra, в енорията El Guayacan на Кеведо в неделя сутринта.

Видео от камера за видеонаблюдение сподели по какъв начин двама мъже се промъкват в залата, преди единият да се втурне към нея. 23-годишната Парага бързо се свлече на пода, до момента в който мъжът, с който беше, се наведе за прикритие до нея. Един от маскираните въоръжени мъже насочил револвера към двамата, преди да открие огън. Бившата състезателка по хубавица изглеждаше простреляна няколко пъти, преди нападателите да избягат от мястото на престъплението.

Смущаващи изображения я демонстрираха да лежи в локвата си в кръв в понеделник, оповестява The Sun. Засега не е ясно дали нейният сътрудник е оживял след ин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР