Шофьорка от София е паркирала колата си в гробищния парк

...
Шофьорка от София е паркирала колата си в гробищния парк
Коментари Харесай

Столичанка се заключи в колата си в гробищния парк в Стрелча - Общество

Шофьорка от София е паркирала колата си в гробищния парк в град Стрелча, а когато органите на реда поискали да открият самоличността й, тя се заключила в колата и отказала да се подчини на полицейското предписание. 

Случката е станала нощес малко след 23 часа, когато в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Панагюрище бил получен сигнал за лек автомобил, паркирал на територията на гробищния парк в Стрелча. Незабавно към мястото бил ориентиран автопатрул. Униформените открили, че в региона на гробищния парк е паркирал лек автомобил „ Мерцедес “, а до него стои млада жена. Те поискали тя да им даде документи за идентичност. Шофьорката обаче бързо влезнала в колата и се заключила вътре.

Въпреки отправените към нея разпоредби да слезе и да даде желаните документи, тя изрично отказала да се подчини. Полицаите със съдействието на сътрудниците си от РУ-Панагюрище открили, че дамата е 36-годишна жителка на София.

След извършени продължителни диалози с нея те съумели да я изведат от автомобила. Тя е арестувана за период от 24 часа в ареста на полицейското ръководство в средногорския град. По случая се води бързо произвеждане. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР