Шофьор-герой на доставка на Amazon изрита входната врата на апартамент,

...
Шофьор-герой на доставка на Amazon изрита входната врата на апартамент,
Коментари Харесай

Експлозия в Лестър: Шофьор-герой на доставка на Amazon спаси мъж от къщата след взрив

Шофьор-герой на доставка на Amazon изрита входната врата на апартамент, с цел да избави човек след детонация през днешния ден.

Diogo 24-годишният Морейра се впусна в деяние, с цел да помогне на жертвата, откакто детонацията раздруса парцела в Бомонт Лейс, Лестър към 16:00 часа. Шофьорът сподели, че мъжът е крещял в къщата си на приземния етаж.

Мъжът е бил откаран в болница със съществени пострадвания, считани за изгаряния по гърдите, стомаха, ръцете и челото. Полицията продължава да проверява детонацията, за която не се счита, че е обвързвана с газовата мрежа в региона.

Диого, който е от Браунстоун, Лестършър, сподели: „ Седях в микробуса си на път да направете доставка, когато е станала детонацията. Всички прозорци на къщата бяха издухани - беше доста шумно.

" Отидох да оказа помощ и имаше човек, който крещи от вътрешната страна. Външната входна врата висеше от пантите си, само че имаше втора врата, която към момента беше затворена, а вътре в къщата също имаше дребен пожар. Отворих тази врата с ритник и отидо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР