Шестте бивши служители на реда в Мисисипи, които измъчваха и

...
Шестте бивши служители на реда в Мисисипи, които измъчваха и
Коментари Харесай

6 офицери от Мисисипи „Goon Squad“ бяха осъдени на 15 до 45 години по държавни обвинения за изтезания на 2 чернокожи мъже

Шестте някогашни чиновници на реда в Мисисипи, които изтезаваха и малтретираха двама чернокожи мъже в расистка офанзива бяха наказани в сряда на 15 до 45 години затвор по държавни обвинявания.

Мъжете — някогашните заместници на шерифа на окръг Ранкин Брет Морис Макалпин, 53 г.; Кристиан Дедмън, 29 г.; Джефри Мидълтън, 46 г.; Хънтър Елуард, 31 г.; и Даниел Опдайк, 28' и някогашен служител на реда от град Ричленд, Джошуа Хартфийлд, 32 — се признаха за отговорни по държавни обвинявания през август.

Макалпин, Мидълтън и Опдайк бяха наказани да служи 20 години; Дедмон до 25 години; Елуард до 45 години; и Хартфийлд на 15 години във федерални затвори. Присъдите ще бъдат изтърпени по едно и също време с техните федерални присъди и всички са наказани да платят $6431 в границите на две години след освобождението си и да предадат дефинитивно своите удостоверения за правоприлагане.

Прокурорите споделиха, че белите служители на реда са имали прякор самите те са „ Отрядът на измамниците “ заради гото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР