Шарън Стоун, Лиъм Нийсън и Стивън Фрай са сред звездите,

...
Шарън Стоун, Лиъм Нийсън и Стивън Фрай са сред звездите,
Коментари Харесай

Поддръжниците на Холивуд призовават на Кевин Спейси да бъде позволено да се върне към актьорството

Шарън Стоун, Лиъм Нийсън и Стивън Фрай са измежду звездите, които водят акция Кевин Спейси да възобнови актьорската си кариера „ след седем години заточение “.

Носителят на Оскар беше едно от най-известните лица в Холивуд, когато през 2017 година бяха отправени обвинявания в полово закононарушение, което накара стрийминг колоса Netflix да прекъсне всички връзки с него.

Въпреки че беше оневинен за редица полови закононарушения след правосъден развой в Лондон и продобиване на гражданско дело в Съединени американски щати, в което беше упрекнат в осъществяване на нежелана полова експанзия, Спейси сподели, че към момента се усеща отритнат от промишлеността.

В изказвания за вестник Telegraph сътрудници артисти излязоха в поддръжка на 64-годишния мъж след документалния филм на Channel 4 Spacey Unmasked, който включва нови обвинявания от мъже, които Спейси отхвърли.

Звездата от Basic Instinct Стоун сподели пред вестника: „ Нямам самообладание да видя Кевин още веднъж на работа. Той е талант. Той е толкоз грациозен и з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР