Шансовете халфът Асен Митков и крилото Фабио Лима да бъдат

...
Шансовете халфът Асен Митков и крилото Фабио Лима да бъдат
Коментари Харесай

На Герена не са особени оптимисти за Лима и Митков

Шансовете халфът Асен Митков и крилото Фабио Лима да бъдат подготвени за дербито в неделя с ЦСКА са минимални. Двамата към момента въртят единствено обиколки и надали ще възобновят тренировки с главната група в идващите два дни.

19-годишният Митков се контузи при започване на дуела с Етър (3:0) и бе наложително сменен от Хасими Фадига. Травмата му го извади и от проектите на селекционера на младежкия народен тим Александър Димитров. Халфът има проблем с коляното и първоначално се придвижваше с шина. На неговото място против Славия и Лудогорец действаше Патрик Мислович. Словакът ще стори това и в неделя.

Фабио Лима от своя страна страда от разтежение на бедрен мускул, което получи по време на контролата със Спортист (Своге) в паузата в шампионата. Контузията му се оказа сериозна и е по-вероятно той да се завърне за последните два мача от постоянния сезон против Черно море и Берое.

За похлупак Николай Костов ще би трябвало да реди състава си и без Марин Петков. Крилото получи петия си жълт картон от началото на акцията и ще пропусне поради наказване дербито с " алените ", написа " Тема Спорт ".
 Сираков гордо афишира, че главницата към Национална агенция за приходите е изчистена
Сираков гордо афишира, че главницата към Национална агенция за приходите е изчистена

Това ще се случи през идната седмица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР