Шампионът на Италия Наполи допусна втора поредна грешна стъпка в

...
Шампионът на Италия Наполи допусна втора поредна грешна стъпка в
Коментари Харесай

Наполи се спаси от загубата в Генуа с две късни попадения

Шампионът на Италия Наполи позволи втора поредна неверна стъпка в Серия " А ", завършвайки 2:2 като посетител на един от новаците в италианския хайлайф Дженоа.

Добрата вест за футболистите на Руди Гарсия е, че те въпреки всичко си потеглят с нещо от Генуа, защото изоставаха с два гола четвърт час преди края на срещата.

Матия Бани даде задатък на " грифоните " в края на първото полувреме след заучено осъществяване на ъглов удар, при което Кони де Винтер отклони топката към далечната греда, а там Бани от близко беше прецизен за 1:0.

Втората част също стартира положително за домакините и в 56-ата минута те удвоиха преднината си, когато още веднъж корнер внесе ужас в защитата на Наполи, а в последна сметка от това се възползва Матео Ретеги, който означи за 2:0.

" Партенопеите " обаче не се отхвърлиха и в 76-ата минута Джакомо Распадори върна един гол за своя отбор с мощен удар от междинна отдалеченост, който матира стража на Дженоа.

Само осем по-късно пък Матео Политано получи отлично подаване от Пьотр Желински и с удар от въздуха означи за 2:2.

В оставащото време до края Наполи потърси цялостния комплект точки, само че в последна сметка срещата приключи без победител и по този начин с актив от 7 точки " небесносините " заемат 5-о място в подреждането, до момента в който Дженоа е на 12-ата позиция с 5 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР