Шампионът на България Лудогорец подновява участието си в Първа лига

...
Шампионът на България Лудогорец подновява участието си в Първа лига
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арда - Лудогорец

Шампионът на България Лудогорец възобновява присъединяване си в Първа лига в отсрочено посещение на Арда в Кърджали. Срещата трябваше да се изиграе в четвъртия кръг от шампионата, само че беше пренасрочена поради присъединяване на двата отбора в евротурнирите.

Арда против Лудогорец НА ЖИВО в SportLive.bg.
Ревностни орли бранят най-ценното си за старт на футболната 2022-ра в България
След очакване от няколко месеца футбола на най-високо равнище в България се завръща. Първият формален мач за 2022-ра година у нас ще е от о...
Прочети повече
Разградчани претърпяха доста промени по време на паузата. Треньорът Анте Шимунджа ще направи формален дебют. Освен това в отбора дойдоха нападателят Матиас Тисера, вратарят Симон Слуга, както и бранителят Жан Карничник и нападателят Спас Делев.

Лудогорец ще опита да усили нежния си задатък на върха в класирането, като след загубите от Пирин и ЦСКА преднината им пред " армейците " остана единствено 2 точки.

Арда сви своя бюджет, което стана и повода отборът да бъде изоставен от своите водачи. Освен Спас Делев, Иван Караджов и Пламен Крумов също към този момент не са част от тима. На треньорския пост се завърна Стамен Белчев.

Арда против Лудогорец НА ЖИВО в SportLive.bg.
Официално: Лудогорец е с нов треньор
Словенецът Анте Шимунджа е новият треньор на „ Лудогорец ”. Роденият в Марибор 50-годишен експерт остави отлични впечатлен...
Прочети повече
Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР