Шампион по културизъм от Благоевград с благотворителна кауза. Освен да

...
Шампион по културизъм от Благоевград с благотворителна кауза. Освен да
Коментари Харесай

Шампион по културизъм от Благоевград дарява паричните си премии на семейства в нужда

Шампион по културизъм от Благоевград с благотворителна идея. Освен да печели трофеи и медали, Георги Георгиев подарява паричните си награди на фамилии в потребност.

„ Имам заеми, които връщам, работя от заран до вечер с клиенти във фитнеса, нямам непотребни пари. Даже не ми стигат парите, само че това е обет, който съм дал и знам, че тези пари ще отидат при хора, които в действителност имат потребност от тях “, съобщи Георгиев пред камерата на Българска национална телевизия за предаването „ България в 60 минути “.

Освен с пари на хора в потребност, Георги оказва помощ и с потребни препоръки. Натрупаният опит като играч и познанията в областта на анатомията дават на първенеца задоволително познания, които да съобщи на младите.

„ Ако искаш здравословно да си добре, главното е спазването на верни хранителни привички и спорт. Дали ще бъде подготовка във фитнес зала или някакъв различен тип спорт – спортуване и верен метод на хранене “, добави героят ни.

На Георги му следва още едно последно съревнование в кариерата. След месец той ще взе участие на международното състезание, с цел да чуе българския химн. Нещо, което ще запомни за цялостен живот и, несъмнено, да извърши обещанието си за следващ път.

Абсолютният първенец на България по културизъм и неговата идея вижте във видеото!

Цялата история на Георги Георгиев можете да наблюдавате на следващия ден, 26 май, още веднъж в предаването на Българска национална телевизия „ България в 60 минути “.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР