Шакира разкрила, че бившият ѝ Жерар Пике ѝ изневерява, след

...
Шакира разкрила, че бившият ѝ Жерар Пике ѝ изневерява, след
Коментари Харесай

Внимавайте, бурканче сладко може да ви разведе!

Шакира разкрила, че някогашният ѝ Жерар Пике ѝ изневерява, откакто разкрила, че сладкото от ягоди е изядено в хладилника им, когато се върнала от пътешестване, оповестяват източници, близки до певицата, написа Mirror.

45-годишната колумбийска певица и 35-годишният Пике се разделиха предишното лято, а в последно време са въвлечени в горчива свада, за която се счита, че се дължи на връзката на футболиста на „ Барселона “ с 23-годишната Клара Чиа. Новата двойка е дружно от октомври предходната година.

Говори се, че Жерар и Клара са почнали връзката си преди да завърши бракът му с Шакира, а откогато двамата оповестиха раздялата си, се появиха клюки за хипотетичната невярност на Пике.

Самата майка на две деца Шакира загатва за хипотетичната невярност в своята музика, а неотдавна и във видеоклипа си към „ Te Felicito “.

Във видеото Шакира отваря ледник и намира главата на дуетната си половинка в песента, Раув Алехандро, като почитателите заключават, че тя е намерила " истината в хладилника ".



Сега се оповестява, че точно подобен е бил казусът, когато Шакира се е върнала у дома от пътешестване и е намерила празен буркан от сладко - макар че нито Пике, нито децата ѝ са харесали сладко, а тя е единствената, която си го хапвала.

ShowNews Today, оповестява, че е малко евентуално сладкото да е било изядено от Пике, защото той явно не обичал сладко, и по тази причина тя заключила, че той „ изневерява “ и различен човек е бил в дома ѝ.

Шакира и Жерар прекратиха връзката си през май предходната година след 11 години дружно и съгласно известията Шакира възнамерявала да се реалокира този месец с двете деца на двойката в Маями надалеч от някогашния си сътрудник. Въпреки това, заради обстоятелството, че 91-годишният татко на Шакира е приет в болница в Барселона, се допуска, че преместването е поставено на пауза.

Междувременно съгласно източници жестоката борба на Шакира с колегата ѝ Пике и новата му държанка е въодушевила новата ѝ ария за „ възмездие “.

45-годишната Шакира се нахвърли със словесна артилерия върху някогашния си футболист и новата му 23-годишна другарка Клара Чиа в новата си ария. В новата ария, която към този момент чупи върхове в YouTube, певицата разкрива детайлности в държанието на някогашния ѝ и не се свени да го прави, изключително като се има поради, че съгласно слуховете връзките сред Жерар и Клара са почнали преди края на брака му с Шакира. В песента тя пее, че коства колкото две 22-годишни, както и че той е заменил Ролекс за Касио.

От своя страна Пике се подигра с текста на песента с поредност от рекламни акции, макар че триумфът на песента на Шакира и поддръжката на почитателите ѝ надалеч задминават опитите на футболиста да изплува над обстановката.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР