Сгушен на територията на зоологическата градина в Честър се крие

...
Сгушен на територията на зоологическата градина в Честър се крие
Коментари Харесай

Вътре в световноизвестния гастропъб, някога дом на лъвове, шимпанзета и папагали

Сгушен на територията на зоологическата градина в Честър се крие прикрит драгоценен камък, който е спечелил както феновете на храната, по този начин и почитателите на дивата природа.

The Oakfield, в миналото викторианска селска къща, претърпя завладяваща промяна, с цел да се трансформира в един от най-аплодираните гастропъбове в света. Първоначално издигнат през 1884 година, историческото минало на The Oakfield включва служене като болница за белгийските жертви на войната по време на Първата международна война. Но Джордж Мотърсхед, предвидлив деец, трансформира тази остаряла постройка в сърцето на своята новаторска концепция – „ зоологическа градина без решетки “ – съсредоточена на първо място върху благосъстоянието на животните.

И въпреки всичко, това, което в действителност отличава The Oakfield, са неговите някогашни поданици. Някога населявано от величествени лъвове, игриви шимпанзета и цветни папагали и пеликани, това място е видяло всичко. От фамилен дом до уютна чайна и даже аквариум, трансформацията на The Oakfield през год...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР