Сезонът за чифтосване на алигаторите премина на друго ниво за

...
Сезонът за чифтосване на алигаторите премина на друго ниво за
Коментари Харесай

Изненада: Алигатор в шасито на военен самолет във Флорида

Сезонът за чифтосване на алигаторите мина на друго равнище за един от тях. Той беше открит да се крие в шасито на боен аероплан във военновъздушната база Макдил в Тампа, Флорида, Съединени американски щати.

Инцидентът е станал в понеделник, а фотография демонстрират, че 10-метровият алигатор е бил прикрит измежду гумите на военния аероплан за зареждане с гориво KC-135.

„ Член на екипажа на самолета уточни, че този проблем постоянно се среща при летателни интервенции “, обявиха от военновъздушната база Макдил.

 Часове в тресавище с алигатори и змии: Спасиха туристи, изгубени в резерват по Коледа (ВИДЕО) Светът 1 мин. Часове в тресавище с алигатори и змии: Спасиха туристи, изгубени в резерват по Коледа (ВИДЕО)  Мъж оцеля 31 дни в джунглата, ядял е червеи и инсекти (СНИМКА и ВИДЕО) Светът 2 мин. Мъж оцеля 31 дни в джунглата, ядял е червеи и инсекти (СНИМКА и ВИДЕО)  Изчезнал мъж е открит в стомаха на акула, фамилията го позна по татуировката му Светът 2 мин. Изчезнал мъж е открит в стомаха на акула, фамилията го позна по татуировката му  Любопитно 2 мин. " Нещата, които в никакъв случай не мислиш, че ще видиш ": Алигатор си почива на плаж измежду хората (ВИДЕО)  Часове в тресавище с алигатори и змии: Спасиха туристи, изгубени в резерват по Коледа (ВИДЕО) Светът 1 мин. Часове в тресавище с алигатори и змии: Спасиха туристи, изгубени в резерват по Коледа (ВИДЕО)  Мъж оцеля 31 дни в джунглата, ядял е червеи и инсекти (СНИМКА и ВИДЕО) Светът 2 мин. Мъж оцеля 31 дни в джунглата, ядял е червеи и инсекти (СНИМКА и ВИДЕО)  Изчезнал мъж е открит в стомаха на акула, фамилията го позна по татуировката му Светът 2 мин. Изчезнал мъж е открит в стомаха на акула, фамилията го позна по татуировката му  Любопитно 2 мин. " Нещата, които в никакъв случай не мислиш, че ще видиш ": Алигатор си почива на плаж измежду хората (ВИДЕО)

Потенциално рисковата находка е посрещната с възприятие за комизъм от личния състав въз основата, който разказва алигатора като „ най-новия ни авиатор “.

От друга страна, Комисията за запазване на рибата и дивата природа на Флорида, на която беше предоставено да извърши интервенцията по изваждането на алигатора от базата , наподобява се е сблъскала с проблеми, защото животното се е дърпало мощно, даже когато главата му е била покрита с забрадка.

Според комисията мъжките алигатори постоянно се придвижват до непознати места през месец април, защото си търсят партньорки. Всъщност този тип е непрекъснато „ главоболие “ за защитата въз основата. Има и предходни случаи, когато алигатори са били открити на пистата за кацане, написа grtimes.

Сред най-забележителните е 12-метров образец с название Елвиу, за който е известно, че постоянно посещава голф игрището Bay Palms в границите на оборудванията въз основата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР