Севиля победи с 2:0 като гост Лас Палмас в мач

...
Севиля победи с 2:0 като гост Лас Палмас в мач
Коментари Харесай

Севиля се наложи над 10 от Лас Палмас

Севиля победи с 2:0 като посетител Лас Палмас в мач от 31-ия кръг на Ла Лига. Домакините играха с човек по-малко от шестата минута, когато Саул Коко беше изпъден. В края на първата част Юсеф Ен Несири откри резултата, а в добавеното време на мача Доди Лукебакио оформи крайния резултат. 

С триумфа андалусци събраха 34 точки и заемат 13-о място във краткотрайното класиране. Лас Палмас е с позиция по-нагоре с 37 точки. 

Домакините останаха с човек по-малко, откакто Коко извърши недодялан фал. Първоначално основния рефер не му сподели червен картон, само че след намесата на ВАР поправя решението си и прати национала на Екваториална Гвинея под душовете рано в мача. 

Севиля последователно наложи волята си и стигна до гол в 43-ата минута. Тогава Неманя Гудел откри Ен Несири, който с глава не остави шансове на вратаря. 

В 81-ата минута гол на мароканеца беше анулиран поради засада. В третата минута на добавеното време Севиля стигна и до второ попадение. Лукебакио се възползва от неприятно избита топка от отбраната на домакините и вкара за крайното 0:2. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР