Северноамериканското командване на аерокосмическата отбрана (NORAD) откри четири руски самолета

...
Северноамериканското командване на аерокосмическата отбрана (NORAD) откри четири руски самолета
Коментари Харесай

NORAD откри, проследи 4 руски военни самолета близо до въздушното пространство на Аляска

Северноамериканското командване на аерокосмическата защита (NORAD) откри четири съветски самолета край Аляска в интернационалното въздушно пространство в четвъртък.

NORAD сподели в изказване, споделено с Fox News, че съветският аероплан е работил в зоната за идентификация на противовъздушната защита на Аляска и не е навлизал във въздушното пространство на Съединени американски щати.

„ Руският аероплан остана в интернационалното въздушно пространство и не навлезе в американското или канадското суверенно въздушно пространство “, сподели NORAD. „ Тази съветска активност в Аляска ADIZ се случва постоянно и не се преглежда като опасност. “

В това разпределяне на Военноморски сили на Съединени американски щати ударен изтребител F/A-18 Hornet прехваща един от двата съветски бомбардировача с дълги обстрели Ту-95 Беър, до момента в който се доближава до самолетоносача на Военноморски сили на Съединени американски щати USS Nimitz, 9 февруари 2008 година, южно от Япония. (ВМС на Съединени американски щати посредством Getty Images)

Изявлението прибавя: „ ADIZ стартира там, където свършва суверенното въз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР