Сериалът Семейство Симпсън“ се излъчва вече повече от три десетилетия

...
Сериалът Семейство Симпсън“ се излъчва вече повече от три десетилетия
Коментари Харесай

Предсказания на „Семейство Симпсън“, които все още не са се сбъднали – ядрена война, голямата стъпка и още

Сериалът „ Семейство Симпсън “ се излъчва към този момент повече от три десетилетия и през това време фамилията е претърпяло най-различни завършения.

След 750 епизода някои сюжетни линии наложително отразяват действителния живот, само че през последните няколко години почитателите видяха страшна аналогия в някои от класическите епизоди.

Някои занимателни събития в света на „ Семейство Симпсън “ като че ли са предсказали значими, а от време на време и пагубни събития, случили се в действителния свят.

Ето някои от най-щурите сюжетни линии на „ Семейство Симпсън “, които някои хора считат за предсказания.

Първата жена президент

В един от епизодите Лиса става първата жена президент на Съединените щати – нещо, което действителната страна към момента не е преживяла…

Дигитален Биг Бен

Възможно ли е един ден емблематичният лондонски часовник да бъде цифровизиран, както си показват в „ Семейство Симпсън “?

Колонизирането на Марс

Съдейки по последните галактически експедиции, това може да се случи по-скоро, в сравнение с си мислим.

Голямата стъпка съществува

Много хора имат вяра в Голямата стъпка, само че съществуването му в никакъв случай не е било потвърдено – може би 2023 година е годината, в която някой в действителност ще го хване с камера.

Световно владичество на роботите

От доставките на храна до фабриките, роботите към този момент оказват помощ в всекидневието ни, тъй че някои може да считат, че завладяването на света от не е толкоз луда концепция.

Ядрена международна война

Създателите на „ Семейство Симпсън “ са известни с ексцентричното си мислене, само че този изключително тъмен сюжет провокира тръпки у доста фенове.

Иванка Тръмп за президент

Възможно ли е Иванка да бъде претендентът за първата жена президент на Съединените американски щати?

Голямо екологично злополучие

Изменението на климата е настояща тематика през последните години – може би Симпсън са го очаквали и това е един от сюжетите, който също не е извънредно необикновен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР