Секс изпълненията на звездите могат да са доста пикантни, ако

...
Секс изпълненията на звездите могат да са доста пикантни, ако
Коментари Харесай

БГ поп фолк звезди разкриха кои са любимите им места за секс забавления

Секс осъществяванията на звездите могат да са много пикантни, в случай че те се провиснал и си признаят най-палавите си дейности, както неотдавна сториха Константин и Андреа.

Поп фолк изпълнителите не изненадват доста много почитателите си, които по този начин и по този начин са привикнали да ги виждат в центъра на какви ли не обстановки, само че този път те споделят нещо в действителност доста горещо.

Константин обожава огромната си къща в Бояна, която е правил доста години и в нея има много улеснения, като сауна, джакузи и персонален фитнес. Любимото място на артиста обаче, е просторната тераса на покрива на постройката, където неотдавна се изпусна, че двамата с Надя са се забавлявали там, както майка ги е родила.

И при Андреа не е доста по-различно, още повече, че в случай че погледнете профилите ѝ в обществените мрежи, ще си помислите, че тя целогодишно е на топли местенца и по ултра изрязани бански. Изпълнителката доста си пада обаче, освен по фотосите, само че и по други осъществявания край басейните, които са ѝ обичано място за секс занимания. Правила го е там и с Кубрат Пулев, и с други.

Докато още беше с ММА боеца Даниел Илиев, Гери-Никол също е била безжалостен почитател на ексцентричните игрички. Двамата нееднократно са се награбвали непосредствено в колата, а от време на време и върху нея, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР