Сега тя може да е щастливо омъжена за Чарлз III,

...
Сега тя може да е щастливо омъжена за Чарлз III,
Коментари Харесай

Първата любов на Камила: Кой е мъжът, спечелил сърцето на бъдещата кралица

Сега тя може да е щастливо омъжена за Чарлз III, само че преди да стартира любовната история на актуалните английски кралица и крал, е имало различен мъж, който е спечелил сърцето на Камила. Малцина са чували за този разказ, само че идното заравяне през септември още веднъж стана мотив за голям брой изявления в пресата. 76-годишната кралица може би се е отдала на носталгия, защото Кевин Бърк, считан за нейната първа обич, умрял на 77-годишна възраст.

Двойката се среща по време на спокойните дни на Камил Шанд като дебютантка. Веселата аристократка имала доста фенове на светските събития, на които постоянно участвала. Смята се, че младата Мила Шанд, както я наричали приятелите ѝ, се е срещнала с 19-годишния наследник на сър Обри Бърк, заместник-председател на самолетостроителната компания „ Hawker Siddeley “, Кевин малко след обществения ѝ дебют в Найтсбридж през 1965 година Запознанството било последвано от буря от блестящи вечери, присъщи за бурните шейсет години, където седемнадесетгодишната мис Шанд непроменяемо се оказвала сърцето и душата на празненството.

Въпреки че връзката им била краткотрайна, Бърк говорел с деликатност за някогашната си обичана, припомняйки си времето им дружно в биографията на Джесика Джейн „ Херцогинята на Корнуол, нейната история и секрети “.

„ Имахме два или три коктейла всяка вечер, както и танци и няколко танца по двойки, от които да избираме през уикендите в провинцията “, споделя Кевин. „ Това беше най-хубавото развлечение и имах най-хубавия и занимателен сътрудник, който можете да желаете. Камила беше извънредно известна и макар че не беше хубавица, беше доста привлекателна и сексапилна. " Бившият обичан на актуалната кралица прибавя: „ Никога не е била срамежлива, постоянно имаше да каже нещо смешно “.



Всъщност Мила била толкоз известна, че скоро напуснала Бърк, оставяйки го с разрушено сърце. В същата книга той недоумява: „ През цялата тази година останах с Камила. Предполагам, че бяхме влюбени и тогава тя ме напусна. Защо? Е, късият отговор е - беше на баловете в Лондон. “

Много по-късно през 1973 година мис Шанд се дами за първи път. Тя се омъжва за офицер от армията, Андрю Паркър Боулс, от който има две деца, Том и Лора. Развеждат се през 1995 година Камила Паркър-Боулс се омъжва за принц Чарлз през 2005 година



След като се дипломирал като счетоводител, Кевин Бърк в последна сметка става началник на три компании. Установява се едвам на 42 години. Първият му брак с рекламната директорка Пета Бейкър продължава 14 години и завършва през 2001 година След това се дами за Луиз Фейри, с която за първи път става татко на 58-годишна възраст. Тогава споделя: „ Беше ненадейно, само че съм късметлия “.

Бърк умира по-рано този месец и фамилията му е поискало дарения за Британската кардиологична фондация. Синът му Макс споделя, че е бил доста обичан.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР