Сдружението с нестопанска цел Съюз такси заяви, че не подкрепя

...
Сдружението с нестопанска цел Съюз такси заяви, че не подкрепя
Коментари Харесай

Съюз такси не подкрепя протестите на таксиметровите шофьори в София

Сдружението с нестопанска цел " Съюз такси " съобщи, че не поддържа митингите на таксиметровия отрасъл   в София и показаха недоумение за аргументите. Това стана ясно от обява на Facebook страницата на кмета на София Васил Терзиев. Те показват своето недоумение за аргументите за митинга.

В същата обява Терзиев съобщи, че за него са неоснователни митинг и, извършени на 14 май, откакто предходната седмица е извършена среща със заместник-кмета по превоз и с представители на протестиращите, на която е обяснено, че измененията в центъра не отстраняват стоянки, както и че са поискани техни оферти, които да бъдат прегледани в допълнение.

Припомняме, че на 14 май таксиметровите водачи излязоха на митинг против закриването на таксиметрови стоянки в столицата поради реорганизацията на придвижването в центъра на София. Протестът беше проведен от Националният таксиметров профсъюз.

Според протестиращите основни места от централната градска част са оставени напълно без каквато и да е таксиметрова инфраструктура, което основава изключителни компликации в работата на заетите в таксиметровия транспорт на пасажери в София.
 Таксиметрови водачи излязоха на митинг в София
Таксиметрови водачи излязоха на митинг в София

Те не са съгласни със закриването на таксиметрови стоянки в столицата

Красимир Цветков, ръководител на Национален таксиметров профсъюз, съобщи, че желанието от синдиката да се срещнат с кмета остава неудовлетворено даже са получили известие посредством служителя на общинска полиция на входа на общината, че кметът няма да ги одобри. Това съобщи Българска национална телевизия.

Председателят добави, че има места в София, на които са отстранена по 10 стоянки. Има и такива, които разполагат с една дейна за момента.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР