Сдружението Левски на левскарите поиска официално оставката на мажоритарния собственик

...
Сдружението Левски на левскарите поиска официално оставката на мажоритарния собственик
Коментари Харесай

Сдружението Левски на левскарите поиска оставката на Наско Сираков

Сдружението " Левски на левскарите " изиска публично оставката на мажоритарния притежател на ПФК Левски Наско Сираков, като новината разгласи персонално ръководителят на сдружението Димитър Костадинов през днешния ден по време на конференция.

Понастоящем Сираков държи 86.6% от акциите в " синия " клуб, само че по думи на Костадинов именитият футболист е " в тежки финансови зависимости на входа и изхода от една компания ".

В допълнение ръководителят на сдружението " Левски на левскарите " разгласи, че сега се водят диалози с богати хора и компании за те да влагат в ПФК Левски.

" Как ще устояваме клуба? Ще отговоря по този начин - учредени сме предходната година. Оттогава, а и преди този момент, водим стратегически диалози с богати хора и компании да влагат в клуба против миноритарни дялове. А и единствено като рекламодатели. Има една спънка, а точно, че клубът се има от едно лице, което е в тежки финансови зависимости на входа и изхода от една компания ", съобщи Димитър Костадинов.

" Ясно е, че няма по какъв начин да ви отговоря кои са тези хора и компании, които желаят да влагат. Не сме притежатели и няма по какъв начин да назоваваме имена ", сподели още той.

Междувременно, по време на конференцията стана ясно още, че от " Левски на левскарите " ще придобият акциите на Тръст " Синя България ", който към този миг държи миноритарен дял от 10% от акциите на ПФК Левски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР