Сдружението Левски на левскарите официално стана притежател на 9.88% от

...
Сдружението Левски на левскарите официално стана притежател на 9.88% от
Коментари Харесай

Сдружението Левски на левскарите вече е притежател на 9.88% от акциите на ПФК Левски

Сдружението " Левски на левскарите " публично стана собственик на 9.88% от акциите на ПФК Левски, оповестиха от организацията на страницата си във Facebook.

По този метод от сдружението извършиха желанията си, оповестени от ръководителя Димитър Костадинов при започване на седмицата, за придобиване на миноритарен дял от " синия " клуб.

От " Левски на левскарите " оповестиха, че това им деяние слага началото на тяхната основна задача - " придобиването на мажоритарен дял в ПФК Левски " и " налагането на нов, либерален модел на ръководство, в който последователите да избират оперативното управление на клуба ".

Ето го и формалното известие от сдружението:

" Тази заран концерн " Синя България " трансферира своя миноритарен пакет от акции в клуба на съдружие " Левски на Левскарите ".

По този метод бе изпълнено решението взето на последното Общо заседание на Тръста акциите да бъдат трансферирани на " Левски на Левскарите " като най-голямата и представителна левскарска организация.

С този акт слагаме началото на нашата основна задача, а точно придобиването на мажоритарен дял в " Левски " и налагането на нов, либерален модел на ръководство на клуба, в който последователите да избират оперативното управление на Клуба.

Очаквайте скоро повече информация по отношение на идващите ни стъпки!

Само Левски! "

https://bntnews.bg/news/levski-na-levskarite-opovesti-che-veche-e-pritezhatel-na-988-ot-akciite-na-pfk-levski-1259602news.html



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР