Сдружение Левски на левскарите“ във втори пореден ден излезе с

...
Сдружение Левски на левскарите“ във втори пореден ден излезе с
Коментари Харесай

Сдружение „Левски на левскарите“ попиля управата на „Герена“: Срамно е! Плутокрация!

Сдружение „ Левски на левскарите “ във втори следващ ден излезе с декларация, с която подлага на критика метода на ръководство на клуба. След като през вчерашния ден оповестиха, че са били изоставени от управлението на „ сините “ при проблемите в Скопие, в този момент от организацията обявиха, че решенията на „ Герена “ се взимат в изискванията на плутокрация.
Сдружението прикани всички почитатели на Левски да съблюдават възбраните на УЕФА на реванша против Апоел (Беер Шева) през другата седмица, тъй като ще последват санкции във щета на клуба.
Скъпи левскари,
В четвъртък Левски се изправя пред следващото си предизвикателство в европейските шампионати и всички се надяваме на безапелационна победа. Нека момчетата на терена дадат всичко от себе си, да носят с горделивост екипа със свещеното “Л ” на сърцето и да ни зарадват с мъжка игра и добър резултат.
Отборът и треньорите не носят виновност за срамното управление на клуба, за плутокрацията*, която царува в него и за меко казано противоречивите персони, олицетворяващи се със светинята ни.
Надяваме се на реванша на „ Герена “ последователите да се държим сплотени и да поддържаме играчите до дъно. Призоваваме всички да съблюдават възбраните на УЕФА, колкото и да ги считаме за несправедливи, тъй като тежките санкции вредят на всички и наливат вода в мелницата на душманите на Левски – тези от вътрешната страна и тези извън.
Нека шансът и футболният Господ да са с нас.
Само Левски!
*Плутокрация (на гръцки: πλουτος – благосъстояние, κράτος – управление) е форма на ръководство, при която решенията се основават не на мнението на народа, а се вземат от авторитетен кръг на висшето общество, формиран от богати хора. Плутокрацията е частен случай на олигархията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР