SBINFT Market, подразделение на японската SBI Group, разшири поддръжката си,

...
SBINFT Market, подразделение на японската SBI Group, разшири поддръжката си,
Коментари Харесай

Блокчейн платформата Oasys обяви партньорство с финтех гиганта SBI

SBINFT Market, поделение на японската SBI Group, разшири поддръжката си, с цел да включи както L1, по този начин и L2 блокчейн мрежи в границите на екосистемата Oasys.

Това съдействие има за цел да ускори наличието на Oasys в японския Web3 пейзаж. Oasys, блокчейн платформа, фокусирана върху игрите, реализира значим крайъгълен камък посредством консолидиране с SBINFT Market, водещ NFT пазар, ръководен от SBINFT Corporation в границите на SBI Group.

Това партньорство разрешава на SBINFT Market да поддържа Hub-Layer (L1) и MCH Verse (L2) на Oasys, разширявайки първичната си връзка с HOME Verse на Oasys. Дайки Морияма, шеф на Oasys, акцентира опциите, които това съдействие носи за запалянковците на GameFi и основателите на NFT.

Партньорството разрешава на потребителите и разработчиците да монетизират и да се ангажират по-широко в бранша на блокчейн игрите. Само NFT от упълномощени реализатори и свързани снабдители на наличие дават отговор на изискванията за регистриране, което подсигурява високи стандарти.

Сътрудничеството също по този начин усъвършенства достъпността за японските консуматори, което евентуално води до нараснала ангажираност на този пазар. Тази разработка разрешава извънредно наличие на Oasys, като OASYX, и MCH Verse заглавия като “My Crypto Heroes ” и “Chain Colosseum Phoenix, ” да бъдат включени в SBINFT Market, предмет на строги критерии за скрининг.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР