Създателите на електро суинг вълната The Correspondents идват да представят

...
Създателите на електро суинг вълната The Correspondents идват да представят
Коментари Харесай

Лондонското електро суинг дуо The Correspondents идва за Halloween в клуб *Mixtape 5*!

Създателите на електро суинг вълната The Correspondents идват да показват онлайн чисто новия си албум “Foolishman” на връх Halloween в столичния клуб *Mixtape 5*. Тази година входът за празненствата по случай “Вси Светии “ в клуба е свободен, а живото осъществяване на лондончаните дава обещание да по-главозамайващо и от предните пъти, когато най-после безусловно виждахме звездички.
The Correspondents тази година честват внушителните 10 години на сцена и по този мотив потеглят на особено турне с към момента парещата продукция “Foolishman”. Иновативното дуо в лицето на Mr. Bruce и Chucks към този момент цяла декада разчупват статуквото на обичайни музикални стилове като джаз, суинг, соул, като ги смесват ловко с електронни звуци, хип-хоп, дрм енд бейс, с цел да се получи нещо безусловно неповторимо като звук…ала “Correspondents стил”.
След международния триумф на последния им „ Puppet Losely Strung”, който българската аудитория имаше опцията да чуе онлайн през 2014, през днешния ден електро суинг революционерите са узрели за нещо още по-значимо, което показват с лека подигравка под заглавието „ Foolishman”. 13 части с все по-новаторско и танцувално звучене, придържащо се към тяхната запазена марка на жонглиране с обичайни и съвременни музикални стилове
Освен частите от новия албум, ще можем да се насладим и на обичани класики като “Washington Square”, “What’s Happened To Soho”, “I Wanna Be Like You” и доста други.
Елате на 31 октомври в клуб *Mixtape 5* да прогоним злите духове на връх Halloween със съдействието на музикално радикалните The Correspondents. Електро-суинг дуото ни канят да отпразнуваме 10-тия им празник на сцена, представяйки ни чисто новия си албум “Foolishman” онлайн. Входът за събитието е безвъзмезден, а живото осъществяване на лондончаните дава обещание да ни остави без мирис от страст и танци!
Подходящото музикално оформление преди и след концерта на лондончаните е оставено в ръцете на Emil Prize!
31.10.2017 – The Correspondents Live @Halloween Party – club *Mixtape 5*
Врати: 21:00
Начало: 22:00
Вход: свободен
Ако дойдете с костюм до 23:00, печелите безвъзмезден шот на бара! 
Следете Facebook събитието за повече детайлности: https://www.facebook.com/events/480285992364654/

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР