Съвсем скоро, към средата на месец юли, у нас влизат

...
Съвсем скоро, към средата на месец юли, у нас влизат
Коментари Харесай

Техническите прегледи за автомобили поскъпват. Как да плащаме по-малко за ГТП?

Съвсем скоро, към средата на месец юли, у нас влизат в действие измененията в Наредба №Н-32 за техническите прегледи и всеки един автомобил ще получава така наречен екостикер. Очаква се новата мярка, която цели понижаване на замърсяването на въздуха, да усили цената на годишните механически прегледи.

Как обаче можем да плащаме по-малко? Това може да стане допустимо, с помощта на нова виртуална карта, която дава отстъпка от 15% в над 40 обекта за ГТП в страната. Тези сервизни точки са позиционирани в 28 огромни града в България, а до края на годината описът им ще нарасне до 100 обекта. Картата е изцяло безвъзмездна.

За да употребявате картата, би трябвало само да я свалите от приложението https://cardbox.bg/ на мобилния си телефон от Гугъл Play, App Store или AppGallery според от операционната система, която употребявате. След това инсталирате и се регистрирате.

Веднага след активацията може да употребявате виртуалната си карта с отстъпки. В приложението има меню, от което избирате своя град и мечтан пункт, в случай че са повече от един. Картата дава отстъпки и за обектите на Петрол, SDI, Медина Мед, Xado, GI и Drink&Drive.
 Техническите прегледи за коли нарастват. Как да плащаме по-малко за ГТП?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР