Съветът на Лексингтън гласува във вторник да разреши частен клуб

...
Съветът на Лексингтън гласува във вторник да разреши частен клуб
Коментари Харесай

„Не е партиен клуб.“ Съветът на Лексингтън гласува нов частен бизнес, предложен за Main St.

Съветът на Лексингтън гласоподава във вторник да позволи частен клуб в някогашна художествена изложба на Main Street макар възраженията на съседите на Bell Court.

След повече от четири часа чуване съветът на градския окръг Лексингтън-Файет гласоподава с 12-1 за унищожаване на условните ограничавания за зониране за някогашната изложба Cross Gate, 509 E. Main St., което би разрешило клуб единствено за членове на това място.

През октомври Комисията за обмисляне на градския окръг гласоподава 6-2 за унищожаване на тези условни ограничавания за зониране.

Плановете изискват ресторант и питиета сервиз, салон и дребни зони за събития, галерийни пространства и комерсиална кухня. Членовете ще заплащат начална такса в допълнение към месечните или годишните вноски, съгласно материалите, предоставени на града.

Ник Никълсън, юрист на разработчиците на клуба, сподели, че е наложено условно ограничаване за зониране на парцел на ъгъла на Мейн Стрийт и Форест Авеню през 1990 година Това ограничаване лимитира продажб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР