Saturday Kitchen се опасяваха, че могат да повърнат - и

...
Saturday Kitchen се опасяваха, че могат да повърнат - и
Коментари Харесай

Феновете на BBC Saturday Kitchen са отвратени, тъй като готвач със звезда Мишлен прави ужасяваща хигиенна грешка

Saturday Kitchen се притесняваха, че могат да повърнат - и че тези в студиото може да останат с смутени кореми - защото звезден готвач внесе безпорядък в кулинарното шоу.

Шоуто през уикенда на BBC, водено от 50-годишния готвач Мат Тебът, видя готвача Tong Chee Hwee да влиза в кухнята, с цел да подготви редица впечатляващи ястия. Въпреки това, той извърши нещо като кухненско закононарушение в очите на мнозина, защото не внимаваше доста при промяната на материалите за готвене, до момента в който боравеше с сурова патица.

Бившият готвач на Hakkasan Тонг Чи провокира доста фенове, защото стартира да цялостни птицата, до момента в който се приготвяше да я пече във фурната. Феновете на утринната телевизия следиха по какъв начин той напръсква патицата с джинджифил и свеж лук, по-късно зашива птицата и запечатва кожата с вряла вода.

След това той сграбчи забрадка за съдове, с цел да изсуши кожата на месото - което на този стадий към момента беше доста сурово и неварено. След това остави кърпата върху кухненския плот -...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР