Състезателката на спортен клуб Спартак-Русе“ Ная Наим завоюва бронзов медал

...
Състезателката на спортен клуб Спартак-Русе“ Ная Наим завоюва бронзов медал
Коментари Харесай

Бронз за Ная Наим от европейското по самбо

Състезателката на състезателен клуб „ Спартак-Русе “ Ная Наим завоюва бронзов орден в категория до 41 кг. на европейското състезание по самбо за кадети. Турнирът се организира в израелския град Хайфа.

Младата състезателка е първенец на България по самбо и по джудо три години поред. През 2021 година стана трета на Световните училищен игри по джудо в Белград. През 2022 стана трета на Балканското състезание по джудо в Гърция.

На ДЛОШ по самбо, където беше квалификацията за Европейското състезание първа се класира и Зоя Иванова, вземайки и купа за най-техничен играч в категория до 65 кг., само че не можа да отиде на Европейското с Ная по ред аргументи

Миналата година самбистите на Семеен кодекс " Спартак - Русе ", с треньор Владимир Великов, завоюваха общо 24 държавни медала, мъжете станаха първенци на България по бойно самбо отборно, Любомир Тончев се класира на трето място на Европейското по бойно самбо за 2022 в Нови Сад, а юноши младша възраст взеха държавната купа за трето място отборно.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР