Съставите на Милан, Ливърпул, Уест Хям и Бенфика приключиха участието

...
Съставите на Милан, Ливърпул, Уест Хям и Бенфика приключиха участието
Коментари Харесай

Рома, Байер Леверкузен, Аталанта и Олимпик Марсилия са полуфиналистите в Лига Европа


Съставите на Милан, Ливърпул, Уест Хям и Бенфика завършиха присъединяване си на четвъртфиналите.

Отборите на Рома, Байер Леверкузен, Аталанта и Олимпик Марсилия се класираха за полуфиналите във футболния шампионат Лига Европа.

Рома победи Милан с 2:1 като хазаин в реванша от четвъртфиналите. След триумфа с 1:0 в първия мач, римският отбор надви в напълно италианския конфликт с общ резултат 3:1 и ще играе против Байер Леверкузен на полуфиналите.

Друг италиански отбор Аталанта загуби с 0:1 от Ливърпул като хазаин в реванша, само че поради успеха с 3:0 в първия мач продължи напред с общото 3:1. На полуфиналите Аталанта ще играе френския Олимпик Марсилия.

Германският първенец Байер Леверкузен влезе в топ 4 на шампионата Лига Европа след тъждество 1:1 като посетител в реванша против британския Уест Хям първенец от Лигата на конференциите от предишния сезон. Байер победи с 2:0 в първата среща и победи с общото 3:1 в дуела. Така отборът от Леверкузен удължи изключителната си серия без проваляне от началото на сезона на 44 мача.

Във Франция Олимпик Марсилия преодоля португалския Бенфика след победа с 1:0 в реванша след постоянното време и продълженията и 4:2 при дузпите. Първият дуел в Лисабон приключи с победа за Бенфика с 2:1 и след равенството 2:2 в общия резултат се стигна до продължения и дузпи.

Първите мачове от полуфиналите предстоят на 2 май: Олимпик Марсилия - Аталанта Рома - Байер Леверкузен Реваншите са планувани за 9 май, а финалът ще се играе на 22 май.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР