САЩ. военните сили унищожиха над 80 ирански дрона и най-малко

...
САЩ. военните сили унищожиха над 80 ирански дрона и най-малко
Коментари Харесай

САЩ унищожиха повече от 80 дрона, най-малко 6 балистични ракети от Иран и Йемен

Съединени американски щати. военните сили унищожиха над 80 ирански дрона и минимум шест балистични ракети, изстреляни против Израел от Йемен и Иран в събота.

Съединени американски щати Централното командване (CENTCOM) сподели в изказване, че разрушителите на Европейското командване на Съединени американски щати са подкрепили силите на Съединени американски щати, до момента в който са взели участие и са унищожили повече от 80 безпилотни летателни апарата за еднопосочна офанзива (OWA UAV) и минимум шест балистични ракети.

„ Това включва балистична ракета на нейната ракета-носител и седем безпилотни летателни апарата, унищожени на земята в следените от Иран региони на Хусите в Йемен преди изстрелването им “, се споделя в изказването. „ Продължаващото невиждано, злонамерено и неразумно държание на Иран заплашва районната непоклатимост и сигурността на американските и съдружните сили.

„ CENTCOM продължава да поддържа отбраната на Израел против тези рискови дейности от страна на Иран. Ще продължим да работим с всички наши районни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР