САЩ Католическият епископ Робърт Барън каза, че е много загрижен“

...
САЩ Католическият епископ Робърт Барън каза, че е много загрижен“
Коментари Харесай

Католическият епископ на Минесота казва, че 30% от нерелигиозните американци е негова „загриженост номер едно“ като духовник

Съединени американски щати Католическият свещеник Робърт Барън сподели, че е „ доста угрижен “ за ново изследване, което демонстрира, че 30% от американците към този момент не се разпознават с никоя вяра.

Изтъкнатият теолог и водач на Winona-Rochester епархия в Минесота сподели на водещия на Fox News Channel Брет Байер в петък, че намира този брой за " замайващ ", откакто го следи постепенно да пораства от 3% от времето, когато той е бил дете, до 10 пъти повече през последните години.

„ Този ​​брой беше към 3%, когато бях дете, през 70-те години на предишния век. Така че през последните няколко години беше внезапно нарастване на необвързаността “, сподели той и добави: „ Така че, да, аз бих споделил, като църковник, това е наша грижа номер едно. “

Съединени американски щати. Католическият свещеник Робърт Барън неотдавна изрази паниката си по отношение на ново изследване на AP, което демонстрира, че 30% от американците през днешния ден не се разпознават с вяра. (Screenshot/Fox News)

Последните цифри идват от ново...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР