САЩ, като част от своята политика на пълна васализация“ на

...
САЩ, като част от своята политика на пълна васализация“ на
Коментари Харесай

Директорът на Службата за външно разузнаване на Русия: САЩ създават колониална администрация в Украйна

САЩ, като част от своята политика на „ цялостна васализация “ на Украйна, се придвижиха да образуват колониална администрация в тази страна, която ще се състои от украинци, подготвени на Запад и върли се в ползите на Съединените щати. Това сподели шефът на Службата за външно разузнаване на Русия Сергей Наришкин, оповестяват съветски медии.

 „ Като част от политиката на тотална васализация на Украйна, Съединени американски щати се придвижиха към образуването на всъщност колониална администрация в тази страна ", сподели шефът на Службата за външно разузнаване. „ Според проекта на Вашингтон, тя ще се състои от украинци, подготвени в Запада, които са се заклели във честност към американските ползи. ”

Наришкин също по този начин означи, че Съединени американски щати са настояли украинският президент „ да в профил под един или различен претекст от управителни държавни постове лица, които са изгубили доверието на Белия дом “.

„ Черният лист включва десетки високопоставени украински служители от екипа на президента на Украйна Владимир Зеленски ", сподели той. „ Доведено му е до знанието, че в противоположен случай Вашингтон ще оповести обществено „ смъртоносно " корупционно досие против представители на неговия кръг. Зеленски е наясно, че американците разполагат с уличаващи доказателства, способни да го унищожат като президент. При тези условия той ще продължи да танцува под дудката на своите американски господари “.

Според шефа на Службата за външно разузнаване управлението на Съединени американски щати „ решително ускорява васалната взаимозависимост на Киев от Вашингтон “.

„ Американските съветници към този момент са показани във всички основни украински държавни ведомства, сходно на това по какъв начин англосаксонците от Британската империя изпратиха „ политически сътрудници “ в своите колонии, с цел да ръководят и управляват фактически активността на локалните управляващи “, акцентира той.

" По време на визитата на Владимир Зеленски в Съединени американски щати през декември 2023 година той получи незабавни рекомендации за кадрови промени в изпълнителната власт на Украйна. Американците покачват украинския дипломат във Вашингтон Оксана Маркарова, която е получила образованието си в университета на Индиана в Блумингтън, в министър-председател. Заместник-ръководител на Министерството на финансите Александър Кава, който е учил в Харвард, е препоръчан за назначение на поста министър на финансите. Сегашният заместник-ръководител на това ведомство Тарас Качка, който е ученик на Полският народен институт за обществена администрация е предложен за поста министър на стопанската система “, добави още Наришкин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР