Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов директорът

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов директорът
Коментари Харесай

МВР министърът Калин Стоянов с ключово решение: Директорът на СДВР става главен комисар

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Любомир Николов към този момент е основен комисар.
Част от претекстовете за осъществената смяна са свързани с отговорностите на длъжността заради обстоятелството, че Столичната дирекция на вътрешните работи е най-голямата регионална дирекция и обслужва най-многобройно население. Това дефинира съответната оперативна конюнктура и натовареност на дирекцията, чиято бройка е най-висока, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Искрено благодаря на политическото управление на Министерство на вътрешните работи, че вижда и прави оценка постигнатото от Столична дирекция на вътрешните работи. Днешното събитие е оценка за работата на всички чиновници в столичната дирекция – сподели по време на късата гала основен комисар Николов.
Това е единствено първата крачка Столична дирекция на вътрешните работи да откри своето почтено място. Темата стои от години, само че никой не се наемаше да я постави на масата – уточни основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР