Със съжаление съобщавам, че двама от пациентите, диагностицирани с позитивен

...
Със съжаление съобщавам, че двама от пациентите, диагностицирани с позитивен
Коментари Харесай

Три нови случая на положителни проби за COVID-19 в Смолян, двама починаха през нощта

Със страдание оповестявам, че двама от пациентите, диагностицирани с положителен резултат за ковид COVID-19, не съумяха да се преборят с заболяването и починаха през миналата нощ в МБАЛ " Д-р Братан Шукеров " в Смолян . Първият от тях е 85-годишния мъж от община Смолян, който бе с двустранна пневмония и съпътстващи болести. Интубиран е в интензивно поделение преди няколко дни. Вторият смъртен случай е на жена на 73 години от Девин. Тя е с позитивна проба, чийто резултат е доказан късно нощес. Постъпва с бронхопневмония в регионалната болница, само че е с голям брой затруднения заради сърдечни и онкологични болести, заяви регионалният шеф Недялко Славов.
Общо три нови случая на заразеси с ковид има в Смолянско, единият от които е на умрялата жена от Девин.
Вторият пациент е 61-годишен мъж от Смолян, признат е в инфекциозно поделение в регионалната болница с бронхопневмония. Третият пациент е жена на 70 години от Чепеларе, също с бронхопневмония. Приета е в инфекциозно поделение за лекуване.
" След този принос на нашата област към мрачната статистика, още веднъж бих призовал са прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения от всички ! Нека го вършим с отговорност към тези, които са най-уязвими и значително неспособни да се оправят с болестта-възрастните хора! Благодаря на всички, които изтърпяват неудобствата, рестриктивните мерки и следствията от изключителното състояние, тормозят се за бъдещето си и се тревожат от обстановката, само че би трябвало да продължим по този начин още известно време, с цел да ограничим разпространяването на вируса и да съхраним здравето си! Имаме ли здраве, всичко останало ще се подреди! Както се вижда, никой не е застрахован... И изключително хората на напреднала възраст! ", написа във фейсбук профила си регионалният шеф на Смолян Недялко Славов.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 14 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР