Сърдечните проблеми, с които бе диагностициран Серхио Агуеро, могат да

...
Сърдечните проблеми, с които бе диагностициран Серхио Агуеро, могат да
Коментари Харесай

Сърдечните проблеми на Агуеро заплашват да прекратят кариерата му

Сърдечните проблеми, с които бе диагностициран Серхио Агуеро, могат да бъдат задоволително съществени, с цел да прекратят прибързано кариерата му.

Нападателят на Барселона бе заставен да напусне терена в семейството на Алавес заради недоволства в гърдите, които бяха последвани от интервенция. Клубът не разкри какъв брой сериозен е казусът, само че съгласно информациите аржентинецът има сърдечна аритмия, която провокира неточен пулс.
 Ще се завърне ли Меси в Барселона? Ще се завърне ли Меси в Барселона?
" Винаги съм казвал, че желая да се завърна в Барселона и да оказа помощ на клуба по някакъв метод. Искам да бъда потребен и да оказа помощ на Ба...

Catalunya Radio в този момент излезе с информация, че казусът на Агуеро е толкоз сериозен, че лекарите са го уведомили, че е препоръчитално да постави несвоевременен завършек на кариерата си.

Все още няма дефинитивно решение, само че изпълнител номер 1 в историята на Манчестър Сити ще би трябвало да се подложи на серия от прегледи и мониторинг, с цел да се види дали може да възобнови кариерата си. Барселона отхвърля да даде повече детайлности към обстановката, като съгласно Sport каталунците ще изчакат до края на януари, преди да решат дефинитивно бъдещето му. Catalunya Radio съпостави случая на Агуеро с този на футболистката на Барселона Каролин Греъм Хансен, която също се подложи неотдавна на сърдечна намеса. Но положението на норвежкото крило е положително, до момента в който това на аржентинския национал се смята за по-сериозно.

Агуеро се завърна в Ла Лига през лятото, откакто договорът му във Сити изтече. Той има едвам шест мача досега за Барселона, в които е осъществил един гол.

А какво сподели шефът на Кардиологията в Жирона - Рамон Бругада.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР