Сара Бийни сериозно раздели феновете си, след като разкри своя

...
Сара Бийни сериозно раздели феновете си, след като разкри своя
Коментари Харесай

Хакването на Сара Бийни със съдомиялната машина оставя феновете „травмирани“, тъй като съпругът й казва, че това е „основание за развод“

Сара Бийни съществено раздели почитателите си, откакто разкри своя чудноват способ за съдомиялна машина.

The Телевизионната звезда е най-известна с представянето на излъчвания, в това число Property Ladder, Britain's Best Home и New Life in the Country на Сара Бийни. Но личният й необикновен домакински хак в действителност провокира неспокойствие - даже брачният партньор й призна, че може да е „ съображение за бракоразвод “.

Във видео, споделено на нейната страница в Instagram, Сара признава: „ Греъм споделя, методът, по който изпразвам съдомиялната машина, ме прави съвсем недопустим за живеене - той го е уловил на камера, ако в миналото се наложи в бракоразводния съд.

„ Не виждам казуса - икономисва доста време. Общо взето го прави, което може би е доста хубаво! Не мога ли единствено аз да изпразвам приборите по този начин?? "

В клипа Сара може да се види по какъв начин отваря съдомиялната си машина и протяга ръка вътре за кутията с принадлежности. Докато множеството хора по-късно биха сортирали приборите за хранене, с цел да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР