Съпругът на Сашка Васева разкри последни подробности за състоянието на

...
Съпругът на Сашка Васева разкри последни подробности за състоянието на
Коментари Харесай

Мъжът на Сашка Васева съобщи какво е състоянието й

Съпругът на Сашка Васева разкри последни детайлности за положението на известната българска певица. През миналия декември тя претърпя в Германия тежка интервенция за премахване на израстък от мозъка и през днешния ден към този момент с мудни темпове се възвръща.

Васева е настанена в рехабилитационна клиника, където е под непрекъснатото наблюдаване на лекари и медицински сестри. В центъра я посещава и експерт от болничното заведение, където беше оперирана. За благополучие, към този момент има малко усъвършенстване в положението й.
„ Има вкус, с жизнен дух е. Вече вижда силуети и сенки, което е огромен прогрес. Лекарите ни предизвестиха, че възобновяване няма да се случи бързо, а и те самите не се наемат да дават съответни прогнози, тъй като всеки организъм е друг, а това е една доста тежка интервенция “, показа пред „ Галерия “ брачният партньор на Сашка Христо Бакърджиев.

По негова преценка изпълнителката ще остане във въпросната клиника най-малко още 1-2 месеца, може би и три, защото има потребност да бъде непрекъснато наглеждана.

Васева към този момент е изявила предпочитание да се прибере в България и няколко пъти е споделила с мъжа си, че родината й липсва. Лекарите й обаче са безапелационни, че в нейното положение е изцяло невероятно да пътува. Вероятно ще може да си пристигна в България чак напролет или лятото, като ще я придружи и мъжът й.

Съпругът й Христо Бакърджиев в този момент има право да я посещава, само че всеки ден си прави PCR проби поради коронавирус ограниченията в рехабилитационния център.

По празниците фамилията също съумяло да се събере и да се види, въпреки и за малко. Мечтата на Сашка пък е да прогледне, да бъде с децата си и още веднъж да пее. Впрочем тя към този момент е посочила огромния си глас във въпросната клиника и е почнала да пее на лекарите. 

„ Изпълнява главно италиански опери и канцонети, тъй като е работила две години в Италия и знае доста техни песни. Пее „ O sole mio “, „ Ave Maria “, „ Маmmа, son tanto felice “, а също и „ Руфинка болна легнала “, добави още Бакърджиев.

Tой описа и за първия им диалог след комплицираната 12-часова интервенция. Тогава за него било значимо да разбере дали Сашка може да го познае, дали знае къде е и какво се случва. На въпросите му дала отговор позитивно, само че въпреки всичко не говорили дълго, защото тя била изморена и нямала доста сипи.

Сега обаче брачният партньор й я посещава всеки ден, а от клиниката му звънят да го уведомят за всеки подробност към положението и престоя й там.

Настаняването и лекуването в центъра костват значително пари и в действителност Бакърджиев към момента ne е съумял да събере всички нужни средства. Не са изцяло изплатени и всички разноски към интервенцията, като е получил дребна пролонгация от болничното заведение да покрие отговорностите. Заради грижите около Сашка той сега не разполага и с доста време и сили да работи. 

„ Опитваме се сами да се оправяме финансово, да не събираме пари от хората. Много мои другари помогнаха за набирането на средства “, сподели още Бакърджиев.

Дарителска сметка:

IBAN: BG86RZBB91554455289907

ЅWIFT/В1С: RZBBBGЅF
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР