Съпруг, обвинен в намушкане до смърт с отчуждената си жена

...
Съпруг, обвинен в намушкане до смърт с отчуждената си жена
Коментари Харесай

Съпруг, обвинен в намушканата смърт на жена си, арестуван в Коста Рика след 30 години бягство

Съпруг, упрекнат в намушкане до гибел с отчуждената си жена във Вирджиния, е задържан при опит да влезе в Коста Рика след повече от 30 години бягство – и беше върнат назад в Съединени американски щати, с цел да се изправи против обвинявания в ликвидиране, сподели полицията.

Хосе Лазаро Круз беше предаден на маршалската работа на Съединени американски щати в четвъртък и арестуван в затвор в Северна Вирджиния, заяви полицията на окръг Феърфакс на конференция в понеделник.

„ Това в действителност не е обичаен леден случай. Беше решен, на практика, незабавно “, сподели началникът на полицията в окръг Феърфакс Кевин Дейвис. „ Той беше в укривателство, той бягаше. Той избегна отговорност за нещо, което направи преди близо 33 години. “

Крус беше на 24 години, когато беше разпознат като основния обвинен за убийството на брачната половинка си Ана Хурадо на 30 април 1991 година в църквата Уест Фолс.

По-малко от две седмици по-късно детективите издадоха заповед за ликвидиране на Круз, само че той избегна ареста, като избяга от страната през юж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР