Съпруг и съпруга, които спечелиха £2,7 милиона от Националната лотария,

...
Съпруг и съпруга, които спечелиха £2,7 милиона от Националната лотария,
Коментари Харесай

Победителите в Националната лотария сбъднаха странна мечта от цял ​​живот, след като спечелиха мега джакпот от £2,7 милиона

Съпруг и брачна половинка, които завоюваха £2,7 милиона от Националната лотария, сбъднаха фантазията си от цялостен ​​живот да посетят всеки хиподрум в Обединеното кралство.

Дерек и Илейн Томпсън към този момент стигнаха до всичките 59 писти, откакто се качиха на поредност от три коня и пътуваха из страната, с цел да ги видят по какъв начин се състезават. Семейната двойка с 45-годишен живот беше един от първите спечелили в джакпота Lotto през 1995 година, когато играта беше едвам на 12 месеца.

След като прибраха голямата парична премия, те трансфораха пристрастеността си в работа на цялостен работен ден занимание, като се стремя да участвам на всяко огромно съревнование по конни надбягвания. И най-сетне минаха финалния пост 29 години по-късно, когато посетиха хиподрума Ludlow в Шропшър по-рано тази седмица.

Дерек, 65, сподели: „ Винаги сме обичали конните надбягвания, атмосферата е толкоз страхотна и с годините научих кои треньори да последвам. Решихме след облагата ни от Националната лотария да пътуваме до Обединеното к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР