Съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров увери, че ако в Движението

...
Съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров увери, че ако в Движението
Коментари Харесай

Джевдет Чакъров: Ако в ДПС има „гнили ябълки“, те ще бъдат отстранени

Съпредседателят на Движение за права и свободи Джевдет Чакъров увери, че в случай че в Движението има „ гнили ябълки “, те ще бъдат отстранени и няма да се допусне партията да се трансформира в бутикова или платена.

" С господин Пеевски ще работим в екип, ще имаме деен разговор с всички структури по места. Има доста съществени провокации и от Движение за права и свободи ще бъдем съответни, Движение за права и свободи
е фактор за непоклатимост и ние призоваваме двата съществени субекта в сглобката да проявят разсъдък, с цел да има непоклатимост в страната ", моли Джевдет Чакъров.

Аз и господин Пеевски ще бъдем равноправни водачи на Движение за права и свободи. С Ахмед Доган се виждаме толкоз пъти, колкото е належащо. Разбира се, когато има нещо, се допитвам до него по политически и организационни въпроси. Това показа в ефира на bTV Джевдет Чакъров.

Той уточни, че Движение за права и свободи разполага с качествени фрагменти с потвърдена експертиза за регулаторите, само че преди всичко „ би трябвало да забележим какво ще стане с държавното управление “. Чакъров добави също по този начин, че от групировката нямат и не желаят да имат министри в ръководството, нито да бъдат включени в вероятно съдружно съглашение.

По думите на Чакъров България няма потребност от избори 2 в 1, а от работещи държавно управление и парламент, с цел да може да се прокарат промени освен в правосъдната власт, само че и в опазването на здравето и образованието.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР