САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Комисарите на окръга в селските

...
САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Комисарите на окръга в селските
Коментари Харесай

Окръгът в селските райони на Ню Мексико удължава споразумението с ICE за задържане на имигранти на фона на критики

САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Комисарите на окръга в селските региони на Ню Мексико удължиха разрешението за център за задържане на мигранти в сряда в съдействие с федералните управляващи заради възражения от бранители на правата на имигрантите, които настояват, че са безчовечен условия и нарушавания на надлежния развой в частно управлявания център за задържане в окръг Торънс.

Гласуването с 3-0 от комисията на окръг Торънс отваря пътя за четиримесечно удължение до септември на съглашение с имиграционните и митническите служби на Съединени американски щати за задържане на мигранти в оборудването.

На обществена намира се застъпва за възобновени рецензии, че оборудването има несъответстващи условия на живот и дава стеснен достъп до правни съветници за убежище- търсачи, които минават с велосипед. Критиците на центъра за задържане приканиха федералните имиграционни управляващи да прекратят контракта си с частен оператор за задържане, като в същото време несполучливо приканиха законодателите на щата да забранят дого...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР