САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Демократите от Ню Мексико, които

...
САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Демократите от Ню Мексико, които
Коментари Харесай

Демократите от Ню Мексико настояват за криминализиране на фалшивите избиратели преди президентския вот

САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Демократите от Ню Мексико, които управляват законодателната власт, желаят да създадат закононарушение да се показват за подправени гласоподаватели в един от дребното щати, в които републиканците подписаха удостоверения през 2020 година, подправено обявяващи Доналд Тръмп за победител.

Законодателите придвижиха законопроект в петък при гласоподаване на партийна комисия, който би трансформирал в закононарушение от президентските избори през 2024 година представянето на подправен гласоподавател документ „ умишлено или по несъобразителност “. Републиканското малцинство в законодателния орган ще се нуждае от поддръжка на демократите, с цел да отхвърли законодателството, което планува наказателни наказания като тези, които се обмислят в няколко други страни.

Републиканските електори подписаха документи в седем щата - най-вече със надпревари на бойното поле - посочващи погрешно, че Тръмп е спечелил изборите през 2020 година, тактика в центъра на наказателните обвинявания против Тръмп и неговите съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР