САН ХОСЕ, Калифорния (КРОН) – Собственик на малък бизнес в

...
САН ХОСЕ, Калифорния (КРОН) – Собственик на малък бизнес в
Коментари Харесай

„Наистина трябва да ми се плати“: Tesla отмени голяма поръчка на пай в последния момент, казва собственик на малък бизнес

САН ХОСЕ, Калифорния (КРОН) – Собственик на дребен бизнес в Северна Калифорния споделя, че нейният магазин за пайове не работи хиляди долари, откакто Tesla ненадейно анулира поръчка за хиляди мини пайове.

Voahangy Rasetarinera има Giving Pies​ в квартал Уилоу Глен в Сан Хосе. Всеки къс се сглобява деликатно ръчно на дребни партиди. Въпреки това пекарната съумя да събере поръчки за огромни корпорации като Apple, Гугъл и Intuit.

На Свети Валентин пекарната получи поръчка за поръчка в последния миг от Tesla – 2000 пая, половината до ще бъдат доставени във вторник, другата половина в четвъртък. Расетаринера сподели, че е съгласна. Но по-късно стартира играта на изчакване, с цел да заплати Tesla.

Награда, препоръчана за залавяне на килъра на жертвата на убийството на Гилрой.

След като не се е чула с нейния контакт, Расетаринера споделя, че се е свързала още веднъж и е изпратила фактурата няколко пъти на голям брой хора. Накрая в 21ч. В четвъртък вечер тя получи позвъняване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР