САН ФРАНЦИСКО (АП) — Стивън Къри имаше 15 точки и

...
САН ФРАНЦИСКО (АП) — Стивън Къри имаше 15 точки и
Коментари Харесай

Стивън Къри и Уориърс победиха Сет Къри и Шарлът с 97-84

САН ФРАНЦИСКО (АП) — Стивън Къри имаше 15 точки и пет асистенции в една вечер татко Дел излъчи мач за първи път с двамата си синове, а Голдън Стейт Уориърс победиха Шарлът Хорнетс с 97-84 в петък вечерта, откакто тимовете се бориха в заключителните моменти.

Играчите бяха арестувани един от различен, откакто се заплетоха 10,9 секунди до края — Лестър от Голдън Стейт Кинонес се изхвърля дружно с Грант Уилямс от Шарлот. Нападателят на Хорнетс Майлс Бриджис получи механически.

По-рано треньорът на Уориърс Стив Кер се съгласи на удължение на контракта за 35 милиона $ с две години, съгласно двама души, които са директно осведомени със договорката, а Голдън Стейт излезе и приключи печеливш бек-ту-бек вкъщи с 10-та победа в 12 мача.

Клей Томпсън влезе от пейката, с цел да вкара 13 точки и да вкара три тройки, до момента в който новобранецът Брандин Позиемски способства с 13 точки, шест битки и шест асистенции. Джонатан Куминга съответства с върха си в кариерата с шест асистенции, а Дреймънд Гр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР