САН ФРАНЦИСКО (АП) — Комисията по ценните книжа и борсите

...
САН ФРАНЦИСКО (АП) — Комисията по ценните книжа и борсите
Коментари Харесай

SEC обвини новонаетата одиторска фирма на Trump Media в „мащабна измама“

САН ФРАНЦИСКО (АП) — Комисията по скъпите бумаги и тържищата в петък упрекна одиторска компания, наета от Trump Media and Technology Group единствено преди 37 дни с „ солидна машинация ” — въпреки и не за каквато и да е работа, която е направила за медийната компания на някогашния президент Доналд Тръмп.

SEC упрекна счетоводната компания BF Borgers и нейния притежател, Benjamin F. Borgers, в „ умишлени и систематични пропуски “ допълнително от 1500 одита. Обвиненията включват неспазване на счетоводните правила, производство на документи, с цел да прикрие своите дефекти, и погрешно изтъкване в одитните отчети, че работата му дава отговор на стандартите за одит. BF Borgers се съгласи да заплати санкция от 12 милиона $, до момента в който нейният притежател се съгласи да заплати санкция от 2 милиона $.

Trump Media уточни Borgers за собствен инспектор на 28 март, съгласно последния годишен доклад на компанията. По това време компанията разкри, че Borgers също е направила нейните одити, преди компанията да стане обществена, като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР