Самолетът на американския президент Доналд Тръмп кацна на лондонското летище

...
Самолетът на американския президент Доналд Тръмп кацна на лондонското летище
Коментари Харесай

Доналд Тръмп кацна в Лондон

Самолетът на американския президент Доналд Тръмп кацна на лондонското летище Стампсед, съобщи Би Би Си.

Днес стартира формалната аудиенция на президента на Съединени американски щати във Англия, която се чака да продължи три дни. Той е съпроводен от брачна половинка си Мелания Тръмп. В програмата на визитата са включени срещи с президента на Обединеното кралство Елизабет II, английския министър председател Тереза Мей и други политици.

Тръмп не е пропуснал да нападне лондонския кмет Садик Хан. "Този човек, който по всевъзможни критерии се показва извънредно като кмет на Лондон, демонстрира безразсъдна злост към гостуването на президента на Съединени американски щати, който е сигурно най-важният съдружник на Обединеното кралство. Той е безспорен несретник, който би трябвало да обръща внимание на престъпността в Лондон, а не на мен ", написа Тръмп в Туитър.

Местен вестник разгласява авторска публикация на Хан, в която Тръмп е наименуван "един от най-ненадминатите образци на възходяща световна опасност " за демократичната народна власт от страна на крайната десница, означи АП, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР