Само преди един месец изпратихме един драматичен политически сезон, преминал

...
Само преди един месец изпратихме един драматичен политически сезон, преминал
Коментари Харесай

Обединени патриоти посочват какви важни закони трябва да се приемат

" Само преди един месец изпратихме един трагичен политически сезон, минал напълно под знака на разрушителната пандемия на COVID-19.
Не бива да забравяме, че единствено с помощта на съответните ограничения, взети от правителстовто, България съумя да преструктира здравната система, да обезпечи вътрешно произвеждане на защитни средства ", уточни пред Народното събрание депутатът от групата на " Обединени патриоти " Борис Ячев.
 Радев: Експертен кабинет ще бъде машинация към упованията на българите Радев: Експертен кабинет ще бъде машинация към упованията на българите
" Народните представители би трябвало да се съобразят с волята на народа, а тя е ясна - незабавни оставки и почтени избори. " Това съобщи пред ж...
Борис Ячев регистрира, че следва разглеждането на Закона за обществените услуги, както и законопроекти, значима част от програмата на " Обединени патриоти ".
Според него единствено по този начин икономическите ограничения за превъзмогване на рецесията ще станат факт. " В същото време ние сме изрично решени да доведем и значимите за нас законодателни начинания ", сподели още Борис Ячев.
Той уточни, че измежду тях е Законът за отговорностите и договорите, който да реши казуса с безконечния дебитор. Депутатът обръна внимание и на Закона за юридическите лица с нестопанска цел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР