САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Коалиция, подкрепяна от търговци на дребно

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Коалиция, подкрепяна от търговци на дребно
Коментари Харесай

Коалиция ще подаде 900 000 подписа, за да включи инициативата за борба с престъпността в гласуването в Калифорния

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Коалиция, подкрепяна от търговци на дребно като Walmart и Target, разгласи в четвъртък, че е събрала задоволително подписи, с цел да сложи бюлетина мярка пред гласоподавателите в Калифорния този ноември за усилване на наказателните наказания за обири от магазини и разпространяване на опиати.

Калифорнийци за по-безопасни общности, двупартийна група, формирана от правоприлагащи органи, определени чиновници и бизнес, съобщи, че е събрала повече от 900 000 подписа в поддръжка на мярката за анулация на части от Предложение 47. Мярката за прогресивно гласоподаване, утвърдена от 60% от гласоподавателите в щатите през 2014 година, понижи някои закононарушения за обири и владеене на опиати от закононарушения до закононарушения, с цел да помогне за справяне с пренаселеността в пандизите.

През последните години предложение 47 се трансформира във фокуса на критиците, които споделят, че Калифорния е прекомерно небрежна към престъпността. Видеоклипове на огромни обири, в които групи от хор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР